مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک در اجاره

سلام من یکسال قرارداددارم وسال بعدباهم تفاهم کردیم شفاهی بعداز6ماه من بستری شدم ومالک به ملک رفت وگف ک تخلیه کن چون وقتش گذشته اوناهم خبرازقراردادنداشتن تخلیه کردن ک بعدازترخیص شدنم فهمیدم ومالک انجااجاره داده بودخاستم ببینم ازچه راهی شکایت کنم اصن میتونم ادعاکنم یانه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمتاً بایستی شما قرارداد شفاهی خود را در دادگاه به اثبات برسانید تا بر این اساس از مالک خسارت دریافت نمائید.

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
در صورت اثبات توافق شفاهی، می توانید از همان مرجع درخپاست اعاده وضع به سابق نمایید.