مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش

با سلام
آیا برای مشتری های بد حساب، زیر فاکتور فروش می توان درخواست جریمه دیر کرد یا مهلت پرداخت ثبت کرد؟ مثلا در صورت عدم تسویه تا فلان تاریخ، خریدار موظف به پرداخت روزانه 100 تومن جریمه دیر کرد می باشد.
آیا دادگاه از چنین فاکتورهایی که امضای خریدار در آن درج شده دفاع میکند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ قابل دفاع است چرا که در حکم یک قرارداد خصوصی است که اشخاص با یکدیگر منعقد می‌نمایند.

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
توافق به هر شکلی اعم از شفاهی یا کتبی، در صورت اثبات و صحت، در دادگاه، می تواند معتبر باشد.