مشاوره حقوقی رایگان - کارگر تخلیه وسایل خونه

سلام من برای خالی کردن وسایل خونه دوتا کارگر گرفتم اخرای کار یکیشون بعلت اینکه ازقبل فشار خون داشته وقرص همراهش نبوده حالش بد شده وخانوادش امدن دنبالش بردنش الان بعد 2روز امدن میگن مقصر منم والکی میگن وسیله خورده به سرش و4تاشاهدهم دارم که خودش ازحال رفته ایا شکایت کنه من مقصر میشم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ آنها بایستی تقصیر شما را ثابت نمایند و اثبات جسم سخت به کارگر توسط پزشکی قانونی می‌بایست احراز شود.

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
اگر ادعا کنند وسیله به سرش خورده، باید این موضوع از طریق پزشکی قانونی و شهود به اثبات برسد و صرف ادعا، منجر به محکومیت شما نمی شود.