مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مورد اجاره به غیر توسط مستاجر

با سلام و احترام
مادرخانم بنده منزل دوطبقه ای را به به یک خانم و همسر و پدرشوهرشون اجاره داده ام. بعد با توجه به تماس همسایه ها و شکایتشون از شلوغی خانه متوجه شدم این خانم ملک را به زائر اجاره میدهد و در روزهای شلوغ تا 20 نفر زائر در خانه است و از این راه کسب درآمد میکند در صورتی که در قولنامه قید شده است که حق واگذاری خانه به غیر را ندارن. ابتدا زیر بار نمی رفتند که زائر کشی میکنند اما بعد گفتن که متارکه کردن و در این 6ماه این کارو میکردن و بیایم اجاره رو افزایش بدیم ماهم زیر بار نرفتیم و گفتیم نباید این کار را بکنیم چون باعث خسارت به خانه میشود این حرف ها در بنگاه مطرح بود که ناگهان این خانم شروع به فحاشی و حمله کردن به بنده کردن من روی ایشان دست بلند نکردم اما این خانم شروع به ناخن کشیدن و زدن بنده کردن و حتی لباس بنده را پاره کردن که بنگاهی ایشان رو جدا میکردن بعد از تماس من با پلیس به پاسگاه منطقه مراجعه کردیم که اونجا اصلا این خانم شروع به شکایت کرد که بنده مزاحمشون شدم و پیشنهادات نامشروع به ایشان میدهم و خانه در تملک خودشان است و من دروغ میگویم. بعد متوجه شدم که بنگاهی از بستگان دور این خانم است.لطفا راهنمایی بفرمایید از چه راهی پیگیری نمایم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور دریافت پاسخ مناسب حقوقی بهتر است مدارک و مستندات مربوطه تحت بررسی قرار گیرند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
در خصوص اجاره دادن منزل به زائر در صورتی که حق واگذاری به غیر ندارد، شما حق فسخ دارید
در خصوص فحاشی خانم به شما یا صدمه زدن به شما ، می توانید با طرح شکایت کیفری علیه خانم بدلیل توهین و با ضرب و جرح با ناخن، ایشان را مورد تعقیب قرار دهید لیکن نیاز به دلیل و‌شهود دارید.
در رابطه با شکایت خانم از شما بدلیل پیشنهاد نامشروع یا مزاحمت، اگر دلیلی برای این ادعا ندارد، منع تعقیب صادر می شود و حتی شما می توانید، از ایشان بدلیل این پرونده سازی و افترا نیز شکایت کنید.