مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رسیدگی به مرکز مشاوره تلفنی ...

سلام وقت ب خیر
حدود یکماه پیش بدلیل ورشکستگی مالی همسرم حس کردم بچم پرخاشگر شده برای همین مشاوره تلفنی از مرکز مشاوره روانشناسی رزرو و مبلغ 2،520هزار تومن واریز کردم ولی همسرم تا فهمید گفت این پول برای مخارج روزمون هست فعلا کنسل کن و پولو پس بگیر چون از نوبت ها هم استفاده نکردم
تماس گرفتم کنسل کردم ولی هزینه رو برنگردوندند این مال حروم خوریه چ قانونیه واقعا
حالا مرجعی مثل صنف یا اتحادیه وجود نداره ک بدون مراجعه حضوری بتونم تماس بگیرم و شکایتم مطرح کنم و هزینه پس بگیرم
چون نمیخوام همسرم متوجه بشه ک هنوز پولو برنگردوندن
ممنونم

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
می توانید به مرکز نظام روانشناسی جهت پیگیری موضوع مراجعه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است