مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

با سلام: این جانب ضامن فردی شدم که وام خود را پرداخت نکرده با وجود تذکرات بانک. دارای املاک بسیار ارزشمند و ماشین میباشد که هیچ کدام به نام خود نزده است و حتی حسابهای بانکیش هم به نام همسر خود میباشد با این وجود بانک ماشین این جانب را توقیف کرده است و سراغ وام گیرنده نرفته است میخام بدونم چرا بانک با وجود اینکه وام گیرنده چک دارد حکم جلبش را نمیگیرد و تکلیف من چی میشود با تشکر.

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
شما بعنوان ضامن و طرف شما بعنوان وام گیرنده هر دو به یک نسبت در مقابل بانک متعهد و مسئول هستید و بانک این اختیار را دارد که به هر دوی شما یا هر یک از شما به انتخاب خود بانک مراجعه کند.
اما شما هر مبلغی را به بانک پرداخت نمایید، همان مبلغ را نیز می توانید با شکایت از وام گیرنده، پس بگیرید.