مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به مرگ

با سلام برادرم با یک نفر دعواش شد اول فحش ناموسی داده طرف مقابلش و برادرم عصبانی شده و بهش گفته با اسلحه میزنمت. تنها یک شاهد در وقوع حادثه بوده . آیا میتواند اثبات کند با یک شاهد. شاهد هم دوست صمیمی خودش هستش

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
قاضی می تواند بوسیله حتی یک شاهد و با درنظرگرفتن اوضاع و احوال و علم خود قاضی، جرم را اثبات نماید.
البته ممکن هم هست قاضی با درنظرگرفتن رابطه صمیمیت و طرفداری شاهد از شاکی، جرم را اثبات شده نداند.. به هر حال این موضوع بستگی به جلسه دادگاه و مباحثه و ارزیابی ادله و اوضاع و احوال دارد