مشاوره حقوقی رایگان - دادرسی

با سلام درسال 81 آپارتمانی پیش خرید در سال 82 فروشنده کل ملک را که حدود 200 است بدون اجازه خریداران در رهن بانک برده و وام کالانی بعد از تحویل ملک ما منتظر تفکیک و تنظیم بودیم ایشان در سال 88 ملک را تفکیک و در سال 89 با تمسک به اسناد رهنی علی رغم فروش تمام واحدها تمامی اسناد را مجددا بنام خود انتقال قطعی توسط اداره ثبت داده است اقدام حقوقی ما بدلیل بازداشتی ملک منجر به صدور قرار عدم استماع در دادگاه حقوقی شد بناچار شکایت کیفری تعهد معارض و انتقال مال غیر انام شد بازپرس برای تعهد معارض کیفرخواست صدر ونست به انتقال مال غیر خود را فارغ رسیدگی دانست دادگاه بدوی عمل را جرم ندانست و تجدید نظر نیز رای بدوی تایید و در پیگیری انتقال مال غیر دادسرا اخذ سند مجدد را انتقال مال ندانست حال سازنده اسناد را بنام خود انتقال و فروش ملک را دبه ما را صاحب سرقفلی و خود مالک میداند همه اینکارا با هزینه کردن پول های زیاد خلاف قانون انجام قضات یک راه برای ما مانده برگشت با توجه به رد اعاده. 9کبه عصر قبل از دادگستری و مطالبه حق توسط چوب و چماق متشکرم

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما بهتر بود با یک وکیل خبره کار را جلو می بردید. هم اکنون نیز وکیل بگیرید.

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام باید از وکیل خوب استفاده کنید... باید از مجرای حقوقی وارد بشید و اسناد رهنی را هم باطل کنید..یه کم کارتون پیچ داره