مشاوره حقوقی رایگان - تقلب

من چند سال است در سایت بازی ... بازی میکنم ولی آشکارا تقلب میکند وقتی طرف در حال باخت است شش یا هفت تا تاس جفت میده تا بازنده بشوید در گوگل پلی فقط کافی است کامنت‌ها را بخوانید هزارها کامنت هست که همه ناراحت و شکایت دارند.ایا راهی هست از این سایت شکایت کرد ضمنا محل این سایت در اسرائیل است.ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینگونه سایت ها سایت های شریط بندی و قمار هستند و غیر قانونی است در کشور خیر هیچگونه اقدام حقوقی متصور نیست