مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در سند خودرو

با سلام. اینجانب ابان 98 خودروی پراید به ارزش 25 میلیون از شخصی به صورت قولنامه دستی ( قولنامه به صورت کاملا واضح و در دو نسخه ) توسط شاهد نوشتیم با امضا و اثر انگشت ... فروشنده گفت ماشین برای خواهر دوستش هست ( چون خودرو به نام فروشنده نیست ) و طبق قرار داخل قولنامه که ده روز فرصت سندنویسی بود وکالت میدهد ... اما با گذشت 6 ماه هنوز اذیت میکند و جواب نمیدهد و وکالت نمیدهد. و من الان فقط کارت خودرو و بیمه نامه دارم. و مبلغ یک میلیون از پول رو برای سند نویسی نگه داشتم ... من هم به او اعتماد کردم. الانم ماشین رو چون خرجش کردم نمیخام بهش پس بدم. تکلیف من چیست؟ ممنون میشم جامع و کامل مراحل رو بگید. لطفا بعدش راهنمایی کنید که آیا باید شورای حل اختلاف برم یا دادسرا؟ اینجانب در شهر کرمانشاه میباشم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما ابتدا دادخواست الزام به تنظیم وانتفال سندخودرو رابطرفیت فروشنده ومالک اصلی تقدیم مرجع قضایی کنیدوچنانچه مالک. دادخواست تقابل مبنی برابطال مبایعنامه واستردادخودرو راتقدیم وشمارا محکوم نمود,دراین صورت شکایت فروش مال غیر وتحصیل مال نامشروع ازشخص فروشنده راتقدیم دادسرانمایید.