مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق الزحمه

باسلام. اگر فرزندی از زمان مجردی برای بالای ده سال بتنهای برای پدر کار کشاورزی انجام دهد مثل احداث باع کشت یونجه .... و تمام درامد حاصله به پدر دهد و بقیه فرزندان هر کدام دنبال زندگی خود باشند و اکنون بدون هیچ اعتنایی به ان اعمال انجام شده جمع شوند املاک را تقسیم کنند انهم به صورت ناعادلانه و خودخواهی. ایا این فرزند در زمان حیاط پدر یابعدا میتواند مطالبه حق کنند اگر بله چگونه .. تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بله مي تواند حق الزحمه سالها زحمات خود را از طريق ميانجي يا شوراي حل اختلاف درخواست كتيد