مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق الزحمه

با سلام، اگر فرزندی سالیان زیادی برای پدر کار کرده و حقوق و دستمزدی نگرفته. کار هم احداث باغ و انجام کار کشاورزی گندم و ... باشد. اکنون که پدر فوت شده، چگونه و با چه عنوانی میتواند قبل از تقسیم اموال مطالبه کند؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام اولاً رابطه قراردادی محرز گردد و ثانیاً مشخص گردد که اینقرارداد مزارعه بوده و آیا انجام اعمال شما بصورت مجانی بوده یا با اجرت