مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین

سلام خانم متاهل 30 ساله ای هستم که از بچگی مورد آزار و اذیت روحی و جسمی از سمت مادر و پدرم قرار گرفتم.جوری که دست و دنده و دماغم شکوندن وبخاطر فشار های روانی که بهم وارد کردن، ام اس گرفتم . موقع آشنایی با همسرم به حدی آزارم دادن که افسردگی گرفته بودم و دست به خودکشی زدم .هنوز آثار صدماتی که در کودکی بهم وارد شده رو نمیتونم فراموش کنم و نمیتونم درست زندگی کنم. با وجود این که خانواده مرفهی هستند، هیچ کمکی بهم نکردند، حتی جهیزیه و لباس های تنم هم بهم ندادند و کلی هم موانع ایجاد کردند که ازدواج نکنم، از کتک زدن گرفته تا مخفی کردن شناسنامه و حبس خانگی و ندادن آب و غذا.
الان یک برادر توی اون خونه دارم که نگران جون اونم چون دقیقا همین بلاهارو دارن سر اون میارن.
امکانش هست ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه برادر شما به سن قانونی رسیده باشند باید شخصا اقدام به طرح شکایت نمایند بهتر است فعلا موضوع را با اورژانس اجتماعی به شماره 123 درمیان گذارید.