مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و انتشار عکس در فضای مجازی

سلام بنده چهار سال پیش تو روبیکا رفتم پیوی یه دختری که دوشت شیم, و کلی حرف زدیم و قول و قرار بستیم و اورا وادار کردم که تو فضای مجازی حرف های جنسی بزنیم و بهم عکس بفرستیم و او گفت اول تو بفرست منم فرستادم و یه دوتا هم فیلم فرستادم و اونم میفرستاد ،بعد از سه چهار روز فهمیدم این پسر هس ،و منو تهدید کرد که اگه بهش پول ندم عکس های منو پخش میکنه و به یکی از دوستام فرستاده بود.بعدش رفتم از پلیس فتا و دادسرا شکایت کردم و عکس شکایت را فرستادم و ترسوندمش اونم از اون موقع رفت .الان میخوام بدونم اگه دوباره برگشت و عکس منو به همه پخش کردم من میتونم ازش شکایت کنم و اگه شکایت کنم محکوم کدوم میشه من یا اون؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
احتمال محکومیت کم است
چرا که مدت زیادی گذاشته است

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
بله اگر برگشت میتوانید بابت تهدید و انتشار و اخاذی، شکایت کنید و قطعا در صورت اثبات، ایشان محکوم می شوند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا که اقدام شما نیز مجرمانه بوده و نباید تکرار گردد اما مطمئناً با ایجاد ترس در ایشان نباید خطری متوجه شما باشد من بعد بیشتر دقت کنید