مشاوره حقوقی رایگان - بابت ماده 477

مابابت یک زندانی ماده 477نوشتیم ولی بدلیل ناتوانی مالی وکیل نداریم اگه خودمان بخوایم این نامه وبریم کاخ دادگستری میشه یابایدازخودزندانی وکالت بگیریم بعدببریم

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
اول: لایحه دفاعیه تنها از خود متهم (زندانی محکوم علیه) و وکیل وی پذیرفته می شود.
دوم: منظور از وکیل همان وکیل داذگستری می باشد نه وکیل ثبتی و‌مخضری.
سوم: در صورت عدم تمکن مالی جهت اخذ وکیل دادگستری، می توانید با مراجعه به کانون یا مرکز وکلا، درخواست وکیل معاضدتی نمایید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان ثبت توسط پدر یا مادر زندانی وجود دارد برای پیگیری امکان مراجعه به کانون وکلای دادگستری و درخواست وکیل معاضدت خواهید داشت.