مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با قرعه کشی خونگی سوال داشتم

با سلام و خسته نباشید. . .
وقتتون بخیر ممنون میشم در این رابطه بهم کمک کنید تا بدونم چیکار باید کنم؟؟

بنده قرعه کشی خونگی باز کردم و به اسمم در اومد و پول تحویل گرفتم به جایش سفته نوشتم دادم ..
الان چند قسطم عقب افتاده .. اومدن جلو در خونه آبرو ریزی یه برگه آوردن که میگن باید امضاء کنی که ما بهت پول دادیم ...
سوالم اینکه من سفته دادم .. برگه چیو امضاء کنم ..

و سوال دوم
طلبکار با اینکه مدرک سفته داره از بنده که حق شکایت داره راحت
حق داره بیاد جلو در داد و بیداد کنه و لگد بزنه به درب خونه ؟؟بنده بابته آبروریزی که کردن حق شکایت دارم یا نه.؟
کامل ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان طرح شکایت کیفری مبنی بر ایجاد مزاحمت و آبرو ریزی خواهید داشت و نیاز به امضای مجدد بگ قرارداد نیست.

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
اول: بلحاظ قانونی شما مجبور نیستید هیچ سند یا دستنویسی رو امضا کنید
دوم: سفته سند تعهد هست و نشاندهنده بدهکار بودن شما می باشد و کفایت میکند
سوم: بابت مزاحمت، تهدید، فحاشی و‌ توهین شما میتوانید شکایت کنید و در دادسرا تعقیب نمایید.