مشاوره حقوقی رایگان - تمکین در شهری که زوجه شاغل آن شهر نیست

باسلام
عرض ادب و احترام
1- زوجه مدت ده سال در شهر خودش شاغل بوده دو سال بعد ازدواج از شغل خود استعفا میدهد
2- در عقد نامه زوجه کارمند نوشته شده
3- بعد از ازدواج تا کنون مکان زندگی مشترک در شهر زوجه بود است
اکنون به دلیل اختلافات زوج رفته طبقه بالای خانه پدرش در شهر دیگری ساکن شده و عدم تمکین برای زوجه فرستاد که باید بیاید در شهر زوج و طبقه بالای پدرم زندگی کند
در این موارد قاضی چگونه حکم میدهد ؟؟
زوجه برای تمکین باید به شهر زوج برود یا قاضی حکم میدهد در شهر زوجه منزل تهیه کند؟
پیشاپیش کمال تشکر و قدردانی را دارم

پاسخ ها :

فاطمه کدخدازاده

سرکار خانم فاطمه کدخدازاده :

سلام
حق تعیین مسکن با زوج است و زوجه باید در محلی که زوج تعیین میکند زندگی کند

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
بنظر میرسد اگر محل زندگی مسترک به اختیار زوجه تباشد، زوجه می بایست در اقامتگاهی که زوج در آنجا اقامت دارد، ساکن شود.