مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی حین کار

سلام؛
راننده دستگاه سنگین ودر معدن کار میکنم حین پیاده شدن از دستگاهم مچ پای راستم پیچ خورد و رباط کشیده شد و قوزک پا آسیب دید وحدت 4 هفته در گچ بوده ولی کارفرما به روی خودش نیاره چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما باشد میتوانید از کار افتادگی دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر بیمه حوادث باشید به ‌شما دیه تعلق می‌گیرد
علیه کارفرما نیز می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است، مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید