مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تقابل

من خودرویی ک در معامله ملکی ک سه دانگ آن مال من بود در قبال پولم دریافت کردم و خریدار وکالت چهل روزه بابت سند و پلاک ب من داد ک از مدتش گذشت وبعد اون برا وکالت امتناع نمود و میگه هروقت سند ملک بنامم شد میام ک ملک فروخته شده بین وراث بود ک فروختیم الیحال من الزام ب سند دادم ک او بلافاصله بعد ابلاغ دادخواست تقابل دادخواستم راهنمای کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای دریافت مشاوره باید مدارک و مستندات و دادخواست اصلی و دادخواست تقابل توسط وکیل بررسی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست گرامی برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی قرارداد وشروط مندرج در قراداد می باشد لیکن اجالتاً باید عرض کنم سیر وفرآیند پرونده بدرستی مطرح وبر ریل رسیدگی قرار گرفته است برای آمادگی بجهت دفاع قوی لازم است به متن قرارداد مراجعه وحد اقل سه مرتبه متن رت بنحو دقیق مطالعه کنید وهرجائی از قرارداد که بنفع شما است یاداشت برداری کنید با ذکر بند وماده اگر در قرارداد ماده وبنر درج شده وگرنه شماره سطر قراداد را در ذیل موضوع قید کنید وبرعکس هرجای متن وشروط قراداد بضرر طرف شما است استخراج وقبل از جلسه تاکیداً لایحه ای از طریق دفاتر خدمات قضائی ثبت وبرای پرونده مطرح در دادگاه ارسال کنید وپرینت لایحه را در روز جلسه به همراه داشته باشید ومورد استفاده قرار دهید وبه قاضی نیز یاد آوری نمائید که لایحه تقدیم نموده اید موفق باشید
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام مدارک و مستندات شما می‌بایست بررسی گردد