مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک به 2نفر الان 3نفر شدن

با سلام من و برادرم یک آپارتمان را باهم شریک هستیم و هر کدام سند تک برگ 3 دانگ 3 دانگ داریم و الان 3 سال هست ملک را به یک خانم به همراه دخترش اجاره دادیم و در قرار داد اجاره ذکر شده 2 نفر ولی الان یک آقا غریبه هم میاد هر شب در منزل ایشون و طرف ها ظهر خارج میشه و سرو صدا دارن و تاریخ قراردادش هم تا برج 5 سال 1403 هست بخاطر اینکه این آقا میاد و میره و ایجاد سرو صدا من الان باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاربر گرامی سوال شما نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت بامن تماس بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اگر بابت سروصدا ناراحتید میتونید شکایت مزاحمت مطرح کنید و اگر بابت اینکه به دو نفر اجاره دادین و الان سه نفرن میخواین دادخواست بدین باید درخواست تخلیه به جهت تخلف از شرایط اجاره رو بدین
در خصوص غریبه بودن یا نبودن اون آقا موضوع حریم خصوصی است و ارتباطی با دیگران ندارد!
و توجه کنید برای دادخواست و شکایت باید ادله و مدارک کافی داشته باشید