مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

باسلام در یک آپارتمان 8 واحدی زندگی میکنم که بنده مالک یک واحد هستم مدیر ساختمان مالک 4واحد هست و چون 4واحد در اختیار دارد خودش را همه کاره آپارتمان میداند بدون نظرخواهی از دیگران هرکاری میکند و به اجبار واحدها را مجبور به پرداخت سهمشان میکند و حتی صورتحساب صادر نمیکند اگر اعتراضی کنی دعوا میشود خواهش میکنم بفرمایید برای برخورد با این افراد زورگو از نظر قانون چه باید کرد ناگفته نماند که واحد‌های دیگر یا مستاجرند یا یک مالک دیگر که شدیداً مخالف هرگونه اعتراض هستند و با من همکاری ندارند ممنونم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه هزینه هایی که ایشان مطالبه مینمایند مطابق مقررات قانون تملک آپارتمانها نمیباشد و جنبه زور گوئی دارد میتوانید از پرداخت آنچه ایشان خلاف مقررات مطالبه مینمایند خودداری نمائید