مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

سلام
در واحد ما مشکل بالا زدن آب پیش آمده. ما طبقه اول هستیم و به علت گرفتگی چاه اصلی. از کف آشپزخانه ما لجن بالا میزند. 5 بار این اتفاق افتاده. مدیر ساختمان با اینکه 3 متخصص لوله کش گفتن که مشکل از واحد طبقه اول نیست و لوله اصلی گرفته و نیاز به کنده کاری دارد زیر بار نمیرود و حتی 1 ریال هزینه نمی کند و ما تا حالا 2 بار سیفون زیر سینک عوض کردیم، 2 بار فنر زدیم و در چاه اسید هم ریختیم. مشکل ما نیست. با توجه به اینکه در طی 2 سال هر ماه به موقع شارژ هم پرداخت کردیم. راهی جز شکایت نداریم. از چه راهی برم؟ خسته شدم انقدر لجن زد بالا و این آقا اصلا به روی خودش نمیاره.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی بشه و سپس علیه مدیر طرح دعوا کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...اداره امور ساختمان با مدیر است نه تعمیر لوله اصلی و برای تعمیر لوله اصلی باید به سازمان اطلاع بدید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی بشه و سپس علیه مدیر طرح دعوا کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود و سپس علیه مدیر طرح دعوا نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری علت در گزارش خود قید نمایند و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید با تامین دلیل از مدیر بابت این قضیه شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا موضوع از نظر کارشناس بررسی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارات کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید