مشاوره حقوقی رایگان - سوال جهت شکایت از شخصی که اقدام به معامله جهت فرار از دین کرده است

با سلام
همسرم محکوم به پرداخت مهریه شد اما با درخواست اعسار و اعتراض و ... و فرصت بوجود آمده اموال خود را به اقوام انتقال داد.
اکنون که حکم قطعی شده ، اموالی ندارد تا به دادگاه اجرای احکام معرفی کنم.
برای شکایت از او و اقوامش چه مواری مهم است؟
ممنون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

از طریق شکایت کیفری بر علیه ایشان اقدام نمائید جنانجه این اتقال پعد از شکایت شما برای مطالبه مهریه صورت گرفته باشد ایشان به مجازات مقرر قانونی محکوم خواهند شد .