مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری شوهر توسط زن در صورت ازدواج مجدد

سلام همسر سوم پدر من که حدود هشت سال با پدرم زندگی کرده بود چهل روز بعد از فوت پدرم ازدواج مجدد کرد و ب عقد همسر جدیدش در امده است حال بعد از گذشت حدود بیستو سه سال میخواهد ک از مستمری پدرم استفاده کنه .همسر اول پدرم حدودا بیست سال پیش فوت کرده است و فقط مادر من ک همسر دوم پدرم بود از مستمری پدرم استفاده میکنه .ایا میتونه از مستمری پدرم استفاده کنه ؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری شوهر توسط زن در صورت ازدواج مجدد دریافت مستمری توسط زن دریافت مستمری شوهر مستمری در صورت ازدواج مجدد زن مستمری به دو همسر مستمری بازماندگان مستمری