مشاوره حقوقی رایگان - مالیات خودرو های وارداتی

سلام
از آنجا که مالیات خودرو بر عهده فروشنده است آیا میتوان با قرارداد محضری و ثبت در دفترخانه مالیات را به عهده خریدار شود؟

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
اگر در قرارداد محضری، مالیات بر عهده خریدار قرار گیرد، این قرارداد تنها بین فروشنده و خریدار معتبر است یعنی بعد از قرارداد، همچنان فروشنده باید به مالیات بدهد ولی می تواند بوسیله قرارداد مبلغ پرداختی را از خریدار مطالبه کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سازمان امور مالیاتی از فروشنده مالیات را دریافت می‌نماید لیکن به استناد قرارداد محضری، فروشنده از خریدار می‌تواند مبلغ مالیات را دریافت نماید.