مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

پدرم زمانی که در قید حیاط بود برای دوتا عروسش هرکدام یک هکتار زمین مشاع کشاورزی بعنوان مهریه در کاغذ دستونیس(محضری نیس) با امضا خودش و شاهدین نوشته است و پدرم فوت کرده است ایا عروس ها میتوانند بگیرند ؟

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

سلام
اگر زمین مشاع ولی مشخصات از جمله پلاک مشخص نباشد، اصلا تعهد باطل است و چیزی عاید عروس ها نمی شود.
اما اگر زمین مشاعی با مشخصات پلاک و غیره باشد، اختلاف نظر است که آیا این مهریه حساب می شود یا صرفا تعهد خارج از مهریه محسوب می شود چرا که مهریه همان است که در سند ازدواج قید شده است.
به هر حال چه آن را مهریه حساب کنیم چه تعهدی غیر از مهریه، می توان آن را مطالبه کرد بشرطی که زمین مشاعی مجهول نباشد.