مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسرم از مادرش

من میخوام حضانت پسرم که نه سال دارد از سال 94 مادرش طلاق گرفته چون سن بچه پایین بود دادگاه گفته بچه تا هفت سالگی بعهده مادرست و به بعد دسته پدر است حالا میبینم مادرش هیچ درامدی ندارد و یک پدر مسنی دارد وضعیت پسرم جای مادرش خرابست حالا باید چیکار کنم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام مطابق قانون حضانت بعد از هفت سالگی با پدر است اگر مادر از تحویل فرزند خودداری میکند از طریق دادگاه خانواده درخواست نمایید دادگاه در صورت مصلحت طفل حضانت را به شما خواهد داد .