مشاوره حقوقی رایگان - همسایه معتاد

سلام و عرض ادب
در همسایگی ما یک فرد معتاد زندگی میکنه مجرده و منزلش شده پاتوق مصرف مواد مخدر ، همسایه ها شاکی شدن ازش چندین مرتبه پارسال تا همین یکماه پیش با پلیس 110 و پلیس مبارزه با مواد مخدر تماس گرفتن تا دیشب از طرف پلیس مواد مخدر اومدن ، قبلش با من تماس گرفتن و بعد اول تحقیق کردن دربارش از همه همسایه ها سوال پرسیدن و همگی تایید کردن ایشون معتاده بوی مخدرش میاد و رفت و امد مشکوک داره بعد با حکم قضایی وارد منزلش شدن ، ولی خودش نبود پلیس گفت مواد مخدر از خونش کشف کردیم ولی نگفت چقدر و رفتن دیگه پیگیری نکردن.

حالا میخواستم بپرسم ممکنه این موضوع برای ما دردسر بشه چون گزارش کردیم ؟ مثلا ما رو احضار کنن به کلانتری یا دادسرا ؟
ممکنه این شخص معتاد مدعی بشه همسایه ها مواد مخدر رو در منزلش پنهان کردن ؟

اگر چنین ادعایی کنه و شاهدی نداشته باشه نتیجه اش چی میشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید خانواده ما خیلی نگرانن ، حتی قصد ترک منزل رو داشتن بخاطر این شرایط.

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
امکان هر ادعایی وجود داره ولی مهم اثبات ادعا هست
و مطمئنا چون همه همسایگان یک نظر رو دارن امکان اثبات ادعای ایشون خیلی کم و حتی صفر است