مشاوره حقوقی رایگان - سکونت در منزل بدون داشتن سند مالکیت

سلام. طبقه پایینی ساختمون ما یک معتاد و خلافکار که صاحبخونه نیست دارد زندگی میکند. میخواستم بدونم میشه با شکایت بیرونشون کرد و خونه پلمب بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برای شما مزاحمتی داشته باشد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
صاحب ملک نیز می تواند دادخواست تخلیه بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده خیر
اگر مزاحمتی دارد میتوان طرح شکایت کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر مالک نیست یا مستاجر نیست وبه نوعی تصرف کرده به کمپ اطلاع دهید تااورا به مراکز نگهداری معتادین ببرند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شما امکان تخلیه یا خلع ید نخواهید داشت و این اقدامات در صلاحیت مالک است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر همسایه موجب مزاحمت شما شده است شما باید
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و بعد شکوائیه کیفری مطرح نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از باب ایجاد مزاحمت یا اذیت و آزار می‌توان اقدام قانونی انجام داد، اگر مزاحمتی برای شما به وجود آورده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر نمی‌توان خانه را پلمپ کرد کلی می‌توان به علت اعتیاد و داشتن مواد مخدر در منزل گزارش به نیروی انتظامی دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که برای شما مزاحمتی داشته باشد بله در غیر این صورت شما ذینفع نیستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما نمی‌توانید شکایتی در باب اخراج آن شخص معتاد از ملک را داشته باشید بلکه صاحب آن خانه می‌تواند در این ارتباط اقدامی را انجام دهد.
از سوی دیگر اگر برای شما مزاحمتی از این طریق ایجاد شده است شما می‌توانید شکایت مزاحمت را مطرح بفرمائید.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. در صورتی که مزاحمتی برای شما ایجاد کرده است میتوانید شکایت مزاحمت مطرح کنید ولی با این شکایت نمیتوان منزل مسکونی را پلمپ کرد.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر مگر اینکه برای شما مزاحمت ایجاد کند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مالک باید اقدام کند .
موفق باشید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام فقط ازطریق شکایت میتونید و خودتون نباید ایشون رو بیرون بندازید و میتونه ازشما شکایت کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ایجاد مزاحمت کرده باشد می‌توانید صورتجلسه کنید و از طریق 110 و با استشهادی محلی تحت عنوان مزاحمت برای اشخاص اقدام نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر ایجاد مزاحمت مینماید یا خلاف شأن رفتار مینماید امکان شکایت وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید طریق مراجع انتظامی گزارش بدهید و مالک نیز تخلیه ایشان را درخواست نماید