مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره

با سلام و خسته نباشید
ملک مسکونی اجاره دادم و مستاجر دو ماه هست اجاره پرداخت نمیکنه قراردادم عادی هست و در دفتر املاک تنظیم شده بدون کد رهگیری من چه اقدامی باید انجام بدم؟
آیا میتونم دستور تخلیه ملک بگیرم؟ با سپاس

پاسخ ها :

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،تا اتمام مدت اجاره،خیر ولیکن متن قرار داد اجاره و شرایط مندرج در آن که مورد توافق طرفین بوده هم باید رویت شود و تاثیرگذاراست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله بدوا دادخواست مطالبه اجور معوقه تنظیم کنید و سپس به استناد به آن درخواست تخلیه نمتیید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست فسخ قرارداد اجاره تنظیم کنید. نمی توانید دستور تخلیه فوری بگیرید.