مشاوره حقوقی رایگان - انتشار اسكرين

باسلام
اگه مردي بفهمه زنش با ي مرد ارتباط هست و نره شكايت كنه، زنش رو طلاق بده و بعد از طلاق بياد اسكرين شات رو تو محل كار به حراست ارايه بده به نظرتون اين انتشار جرم حساب ميشه؟؟؟؟ نشونم نميدن اين اسكرين شات ها رو كه بفهمم جعلي هست يا نه

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

سلام
این اتهام نشر اکاذیب هست و باید صحت این اسکرین شات ها رو اثبات کند وگرنه اتهام وی قابل اثبات است.
این موارد در حالیست که اسکرین شات ها قابل رویت باشند و‌ ثابت شود، اون آقا منتشر نموده باشد وگرنه جرم به وی قابل انتساب نیست.