مشاوره حقوقی رایگان - اختلال روانی زوجه

با سلام خدمت اساتید عزیز
من حدود یک و نیم سالی میشه با دختری ازدواج کردم در دوران عقد هستیم
در این مدت این دختر به بهانه های متعدد دعوا راه انداخته و چندین بار به خانه پدری رفته اقدام به خودکشی کرده خانواده این دختر که آدمایی به شدت فقیر از لحاظ فرهنگی و اجتماعی میباشند بجای حل مشکلات فقط و فقط بحث طلاق رو در پیش گرفتند
آخرین بار برای اینکه تشکیل زندگی دهم با این دختر ایشان رو به مشاوره خانواده و روان درمان بردم که با انجام تستهای مختلف متوجه شدیم این دختر بیماری هیستریونیک دارد.
سوالم از شما اساتید بزرگوار این است
اختلال روانی این شخص در روند دادگاه اینجانب تاثیری دارد؟
و همچنین ایشان باکره نمیباشند
با من رابطه داشتند.

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
کدام دادگاه؟
اگر منظورتان این است که دعوای طلاق اقامه کردید ، بیماری خانم تاثیری در روند دادگاه طلاق ندارد.