مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

باسلام من یک سال پیش ماشین فروختم خریدار اقدام به تعویض پلاک نمی کنه باید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست فک پلاک بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک‌ تنظیم نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،ابتدا طی اظهارنامه خطاب به خریدار با ذکر مدت و تاریخ و محل دفترخانه ایشان را دعوت به مراحل نقل و انتقال پلاک وفک پلاک و انتقال سند نماییدوضمنا اعلام بفرمایید درصورت عدم اجابت به تقاضا،خودرورا توقیف خواهید نمود، اگر به نتیجه نرسیدید اقدام به طرح دعوی نماییدوخودرورا توقیف نمایید تا از سواستفاده های احتمالی جلوگیری شود،