مشاوره حقوقی رایگان - آیا پرونده امکان دارد در رای پرونده دیگر تاثیر داشته باشد

سلام خانم38 ساله هستم از گرگان که پیوند کبد انجام دادم و با مردی 53 ساله اهل یزد ازدواج دوم داشتم که 5ماه بیشتر زندگی نکردم و دادخواست عسر و حرج بعلت رابطه مقعدی که منجر به هموروئید گرید4 و شلی اسفنگترهاشده با نامه پزشکی قانونی و بعلت سوءظن ایشان نسبت به من و همسر اولم که شکایت رابطه نامشروع غیرزنا کرده بود که دادخواستش رد شد و با وجود خطر بارداری برایم بارداری را به من تحمیل کرد که منجر به سقط فراموش شده و کورتاژ شدم بخاطر اذیت من شکایت سقط عمد از من کرد ک دادخواستش رد شد و داوران دادگاه نیز اعلام کردن ادامه زندگی زناشویی غیرممکن میباشد و همچنین پزشکان معالج تیم پیوند اعضا و روانپزشک معالج کتبا گواهی کردند که بخاطر شرایط بحرانی پیوند زندگی زناشویی پرتنش و استرس زا برایم ممنوع میباشد قاضی رای طلاق در بدوی را صادر کرده و ایشان اعتراض کردن، این آقا شکایتی از همسر سابقم مبنی بر ضرب و جرح عمدی با چاقو و ممانعت از حق و خسارت زدن به ماشین انجام داده که همسر اولم محکوم شده و این آقا به تجدیدنظر لایحه داده که همسر اولم منو مجبوربه طلاق کرده از همسراولم یک پسر18ساله دارم آیاطلاق تاییدمیشه؟ مهریه یک عدد سکه و 14 میلیون تومان پول که خاطر کراهت و در ازای طلاق بخشیدم، آقا سال گذشته بعد از رای عدم تمکین بلافاصله دادخواست تجویز ازدواج مجدد داد ک بارها رد شد تا اینکه امسال بعد از رای اجرائیه عدم تمکین با دادخواست ازدواجش موافقت شد، بنظر شما آیا محکومیت همسر اول در پرونده شکایتی که این آقا داشتن و ادعای کذبش که طی لایحه به تجدیدنظر ارسال کردن مبنی بر اینکه تقاضای طلاق بنده به اجبار همسر اولم بوده آیا تاثیری در پرونده طلاق در رای تجدیدنظر دارد یا خیر؟