مشاوره حقوقی رایگان - خرابی سرامیک های کف خانه

با سلام
بنده آدر ما0 1400 خونه جدید بدون نصب متعلقات خریداری نمودم .بعداز گذشت تقریبا 2 سال بعضی از سرامیک های کف خونه لکه و سایه افتاده آیا میتوانم از سازنده شکایت کنم.

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
اگر خرابی سرامیک بعلت کیفیت پایین ساخت و ساز یا بکارگیری سرامیک بی کیفیت باشد، بنظر می رسد قابل شکایت است و میتوانید خسارت را دریافت نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از شکایت نسبت به تأمین دلیل اقدام نمائید تا وضعیت پیش‌آمده مورد بررسی کارشناس رسمی دادگستری قرار گیرد.