مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لایحه از سایت ثنا

با سلام من دو سال پیش از همسرم شکایت کرده بودم دیروز پیامی در خصوص اینکه پرونده شما به شورای حل اختلاف ارجاع و ثبت شد برام ارسال گردیده . خیلی نگرانم چون من دو سال پیش تو کلانتری گفتم دیگه نمیخوام پیگیری نشه گفتن مشکلی نیست . بعد دوسال الان دوباره پیام اومده . میتونم از طریق سامانه ثنا لایحه استرداد درخواست را بزنم مشکلی پیش نیاد

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
بله می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی، لایحه استرداد دادخواست تقدیم کنید و پرونده مختومه شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از ارجاع پرونده به شعبه، نسبت به استرداد اقدام نمائید.