مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله توافقی

احتراما
دوسال قبل زمین کشاورزی خریداری کردم که به صورت توافقی در قولنامه ذکر شده که دو عدد فیش واریزی هم که به حساب فروشنده زدم دارم . الان فروشنده شکایت کرده که ثمن معامله رو پرداخت نکردم یا زمین برگشت داده شود یا به قیمت روز پول زمین پرداخت کنم و همچنین در متن شکایت گفته چندین بار به خریدار پیام و تماس گرفتم جواب نداده در صورتی فروشنده طی اخرین پیامی که به من داده بدهکار بنده بود ون بعد از اون از من ابطار هم خرید کرده ولی پولی به بنده نداده و همچنین شهود هم دارم پول زمین رو پرداخت کردم . لطفا راهنمایی بفرمایید چکار بایس انجام بدم سپاس

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
نگفتین فروشنده چه شکایتی کرده؟
به هر حال اگر مدارک پرداختی از جمله سند واریز بانکی یا دستنویس تحویل مبلغ به فروشنده یا شهودی مبنی بر پرداخت دارید میتوانید به دادگاه ارائه دهید و قابل اعتنا می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد اسنادی که نشان‌دهنده پرداخت ثمن می‌باشد از خود به دفاع بپردازید.