مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

سلام ماشین سمند خریدم به گفته فروشنده موتور یکماه تعمیر اساسی شده بعد از نوشتن قولنامه دستی و تحویل گرفتن ماشین حدود یک ربع رانندگی صدای موتور عوض شد با مراجعه به میکانیکی گفتن ماشین شاتون زده با فروشنده تماس و خودرو را برگشت دادم ولی فروشنده از گرفتن خودرو امتناع کرد و در اخر گفت خرج ماشین به انضمام پشیمونی ازت کم میکنم ماشین من تازه تعمیر کردم میخواستم راهنمایی کنید چطور ماشین پس بدم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .درخواست تامین دلیل باجلب نظرکارشناس ازشورای حل اختلاف بنمایید وازکارشناس بخواهید تا مشخص کندکه آیا عیب فعلی متصل به زمان خرید می باشد یا مستقلا اخیرا بوجود آمده است,اگرمتصل به زمان خرید بوده, شما می توانید معامله رافسخ وثمن معامله را دریافت کنیدویا تفاوت قیمت را مطالبه نمایید.البته بشرطی که درمبایعنامه. خیارعیب راازخودساقط نکرده باشید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

البته عیب مخفی که اصولاً در معاملات خودرو و درخصوص امور فنی آن شامل موتور و گریبوکس که دربسته است قابل طرح می باشد