مشاوره حقوقی رایگان - رد مال سرقت

سلام
برادرم در زندان اراک به جرم سرقت است 12شاکی ده تن رضایت اخذ شده دو شاکی باقیمانده کارشناسی تعیین ردمال در سال 1399انجام شده ویکی از شکات 50میلیون ودیگری 57میلیون براورد شده اکنون قصد واریز به حساب دادگستری را داریم ایا باید کارشناسی مجدد شود یا همان مبلغ. واریز کنیم

پاسخ ها :

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

با سلام
کارشناس می بایست قیمت مال در حین سرقت را برآورد نماید پس نیازی به کارشناسی مجدد نیست و همان مبلغ کارشناسی شده معتبر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که همان مبلغ کافی است لیکن از طریق اجرای احکام نیز موضوع را پیگیری نمائید.