مشاوره حقوقی رایگان - مهلت شکایت ورود به عنف

با سلام
آیا جرم ورود به عنف مشمول مرور زمان میشود؟ یعنی 10 سال از زمان وقوع این جرم توسط شریکم گذشته و چون سند آپارتمان اخیرا توسط دادگاه به نامم شده اما از اول طبق قرارداد با شریکم متعلق به بنده بوده و در اختیار و تصرفم هم بوده اما شریکم ادعای مالکیت داشت و 10 سال پیش با زور و درگیری وارد آپارتمانم شد. با این اوصاف الان امکان شکایت هست؟ با توجه به اینکه بنده منتظر بودم سند به نامم بشه تا بتونم شکایت کنم
لطفا اگه جواب مثبته یک وکیل باتجربه جهت انجام این کار به بنده معرفی کنید
باتشکر

پاسخ ها :

مرور زمان جرم ورود به عنف شکایت ورود به عنف ورود به عنف مرور زمان جرم مرور زمان