مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

باسلام و خسته نباشید ، من حدود 30 میلیون مطالبه وجه کردم ، قاضی فقط نصف این مبلغ رو محکوم کردن ، چرا که نصف این پول از حساب بنده بابت خرج وسایل و خرید طلا و لباس صورت گرفته بود ، قبول نکردن، سوالم اینه می تونم اون نصف دیگه رو استرداد مال شکایت کنم دوباره ؟ دادخواست استرداد مال منقول به شورا ارایه بدهم ؟ چون اینا رو خودم از حسابم خریدم و همسرم از منزل مشترک مون برده ، و شاهد هم همسایه ها بودن که دیدن

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله می توانید عین مال رامطالبه کنیدمشروط براینکه عین مال موجود ودرنزدخوانده فی الحال ,باشدوشخص شما خریده وتحویل ایشان داده باشید.ولی اگرمال ازبین رفته یا تبدیل یا فروخته شده باشدویاشما بحساب خانم پول واریزکرده باشید وخانم خودش رفته خریده باشد,خیرنمی توانیدمطالبه کنید.