مشاوره حقوقی رایگان - شکلایت از خریدار خودرو

سلام
من یک ماشین رو 2 ماه پیش فروختم و هیچ قراردادی هم بین من و خریدار امضا و نوشته نشده است ماشین فک پلاک شده است و به نام خریدار است و تمام پول دریافت شده است. من در زمان بازدید از خودرو هر چزی که می دانستم به خریدار گفته ام . بعد از چند روز تماس گفتند که ماشین مشکل دارد و تعمیرگاه درست کرده است. بعد از چند هفته تماس گرفتند که موتور ماشین مشکل دارد هزینه دارد و شما نگفتید و من هم گفتم که اطلاعی نداشتم می توانستید موفع بازدید کارشناس بیاورید. الان ایشان شکایت کرده و ادای اینکه من در موقع فروش به ایشان ایراد ها را نگفتم
حالا با علم بر این که من اطلاعی از خرابی نداشتم و قراردای هم بین ما نوشته نشده آیا ایشان می توانند ادعایی داشته باشند ؟
من چقدر در دادگاه احتمال پیروزی و شکست را دارم ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر .زیاد.یاالله