مشاوره حقوقی رایگان - معنی اشتباه از طریق قابل برگشت میباشد چیست

سلام من مقداری طلا دست دوم و کمی پول به طلا فروش دادم و یک انگشتر خریدم ولی من از ایشون نپرسیدم طلایی که بهون دادم چند گرم بود و ایشون فقط قیمتی که از من خریدند رو گفتن
حالا فهمیدم که پنج میلیون بالا تر از حد معمول به من فروختند و همچنین احتمالا اگه فردا صبح برای پس گرفتن طلا و پولم و پس دادن انگشتر بدم بهم بگن طلا رو اب کردن درصورتی که امروز خرید کردم
و این جمله پایین فاکتور نوشته شده
من میخوام معنی این جمله بفهمم و بدونم ایا میتونم طلا و پولم رو بگیرم درصورتی که خسارتی بهم وارد نشه؟ یا کمتر بشه خسارت؟
خیلی ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مورد جزیی است بهتر استدکه مسالمت آمیز حل و فصل شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است