مشاوره حقوقی رایگان - انتشار اطلاعات هویتی در فضای مجازی

با سلام و احترام
حدود 5 ماه گذشته در سایتی معتبر جهت اقامتگاه ثبت نام کردم ولیکن نتوانستند امنیت سایت خود را تامین کنند و اطلاعات بنده اعم از کارت ملی در معرض عموم در فضای مجازی اینترنت پخش شده و سایت پاسخگو نیست و میگویند پاک می‌شود اما یک ماه گذشته و به عناوین مختلف افراد سودجو شماره تماس بنده را به دست آورده و تماس کلاهبرداری می‌گیرند
محبت بفرمایید راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

مسئولیت سایت در انتشار اطلاعات هویتی کاربران انتشار اطلاعات هویتی در فضای مجازی جرایم رایانه ای