مشاوره حقوقی رایگان - مشکل قبض پارکینگ موتور سیکلت

با عرض درود و خسته نباشید خدمت همه ی شما عزیزان ...
بنده موتور سیکلتم و خودم رو به خاطر یه گوشی همراه به کلانتری بردن و بعد از حل مشکل اون گوشی همراه قاضی گفت بهمراه گواهینامه میتونم موتور رو تحویل بگیرم که بنا به دلایلی به مدت 50 روز نتونستم برم ...
حال که رفتم همون کلانتری برای گرفتن قبض پارکینگ ، کارکنان اون کلانتری هرچی گشتن شماره پرونده من رو پیدا نمیکردن و میگن شماره پرونده ات رو باید بدی ...حتی قسمت بایگانی ام رفتم پیدا نکرد
لطفا بگین الان باید چکار کنم ، این شماره پرونده رو نمیتونم پیدا کنم
ترخدا راهنمایی کنین
در ضمن موتور رو یک هفته بود خریداری کردم اما وکالت زده بنام من یعنی وکالت دارم ، سپاسگذارم