مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ به اظهارنامه ای که فرد به اشتباه مرا مخاطب خود قرار داده است

با سلام
یک معامله ای در مغازه ای که من به یک مشاور املاکی اجاره دادم بسته شده و الان یکی از طرفین به اشتباه از من شاکیه درحالی که من نه اون معامله رو امضا کردم و نه شاهد بودم. حالا فرد مورد نظر یه اظهارنامه نوشته و من رو مخاطب خودش قرار داده در حالی که من همونطور که قبلا اشاره کردم معامله رو امضا نکردم سوالم اینه که آیا اصلا نیازی هست که به این اظهارنامه جواب بدم یا خیر.