مشاوره حقوقی رایگان - موتورم را توقیف کردند

بنده موتورم را در سال 1401/04/16 خریداری کردم از مغازه دار قولنامه دارم و وکالتتعویض پلاک به دلیل نداشتن پول موتور را در انباری انداخته و به کار دیگری مشغول شدم .
وکالت باطل شد و دوباره در ماه 1402/11/23 تا آخر سال وکالت تعویض گرفتم ولی موقع تعویض پلاک موتورم بخاطر شکایت توقیف شد ولی در زمانی که شکایت کرده بودند1401/12/5 زمان شکایت ولی من چند ماه پیش خریداری و قانونی استعلام گرفتم .حالا در تعویض پلاک موتورم خوابیده و تنها دارایی بنده میباشد آیا این قانون درست میباشد زمانی که برگه سبز و برگه کمپانی بیمه نامه بنام خودم میباشد فقط تعویض پلاک کردم .و وقتی رفتم شورای حل اختلاف 4 روز مرا به دو جای مختلف شوت کردن .
وتا آخر سال بنده قدرت تعویض پلاک دارم و کسی که مرا دنبال نخود سیاه فرستاده میتوانم شکایت کنم بالای 40 اتاق گشتم در اجرای احکام شعبه 189 مطهری یافت آباد سپاس گذارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است