مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت در مورد سقط جنین در زمان دختر بودن

در زمان دختر بودنم جفت زن برادرهایم و خواهرم از دفترچه بیمه من استفاده کردن چندین بار.
الان با یکی از زن برادرهایش به مشکل خوردم و همه چا گفته که من در زمان دختر بودنم باردار شدم و سونوگرافی بارداریمو داره.و به خودم پیام داده که ابروتو پیش شوهرت میبرم.و به شوهرم زنگ زده که زنت قبلاً دختر نبوده و من سونو بارداریمو دارم.
سال 9/9/1399 ازدواج کردم
و آزمایشاتی دادم که ذخیره تخم دان ندارم و چندین بار ای یو ای انجام دادم و منفی بوده و بعد تحت نظر پزشک باردار شدم.
می‌خوام بدونم آزمایشاتی هست که نشون بده بنده تا به حال سقط نداشتم و از زن برادرم شکایت کنم و ادعای حیثیت کنم؟
البته همسرم پشت کنه و به هیچ عنوان حرف زن برادرم و قبول نکرده.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مشکلی ندارد حتما شکایت تحت عنوان افترا و قذف مطرح کنید نتیجه میدهد