مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت اگر پاره شده جرمش چیه زندانم داره

سلام من چند وقت پیش با یه دختر اشنا شدم تو فضای مجازی حدودا چهل سالشه بعد با هم رفتیم خونه من بعد باهم وارده رابطه شدی غیر عمد یه دفعه از پرده بکارتش خون امد ایا پرده بکارتش پاره شده اگر پاره شده جرمش چیه
خوده دختر الا به من میگه تو زوری زدی که زوری در کار نبود بارضایت خودش بود الا مدعی شده شکایت میکنم ازت تو زوری زدی این تو دادگاه میشه ثابت کنه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بر اساس ماده 658 قانون مجازات اسلامی بخش دیات، هرگاه ازاله بکارت غیرهمسر با مقاربت یا به هر وسیله دیگری و بدون رضایت صورت گرفته باشد موجب ضمان مهرالمثل است. همچنین بر اساس تبصره 2 این ماده، رضایت دختر نابالغ یا مجنون یا مکرَهی که رضایت واقعی به زنا نداشته در حکم عدم رضایت است. بنابراین برای اینکه ارش البکاره به زن تعلق بگیرد، وی باید ناراضی از این کار بوده و در صورت رضایت او نسبت به عمل ازاله بکارت، چیزی به او تعلق نخواهد گرفت.

به ایشان اعلام کنید در صورت عدم اثبات زوری بودن هر دو طرف محکوم به شلاق تا 99 ضربه میشوند و پیامک هایتان میتواتد سند باشد که او خود راضی به رابطه بوده است