مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دکتر جراح عمومی

من ناراحتی قلبی و فشار خون و دیابت و تنگی نفس دارم چند وقته کیسه صفرام هم سنگ آورده پیش دکتر جراح عمومی رفتم و گفتن باید عمل بشی همه شرایط و بهشون گفتم ایشون گفتن عمل سختی نیس و با دو عدد سوراخ در ناحیه شکم میشه انجام داد ایشون نوبت عمل دادن و گفتن بیمارستان ....برید بیمارستان همه شرایطمو سنجید و به من گفتن باید رضایت بدید من هم به گفته دکتر که عمل سختی نیس رضایت دادم بعد یک روز آزمایش منو بردن اتاق عمل اول دو تا سوراخ به من زدن و بعد این که عمل شدم خون ریزی داخلی کردم و دوباره بیهوشم کردن و شکمم و پاره کردن و تخلیه کردن ریه من آب آورد و نزدیک 14روز در بیمارستان در ای سیو و سی سی یو بستری شدم و الان ب شدت تنگی نفس زیاد شده و خیلی دارم عذاب میکشم من چجوری از این دکتر از خدا بیخبر که فکر نکنم چیزی بارش باشه در دکتری شکایت کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکوائیه قصور پزشکی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک ارائه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادسرای نظام پزشکی شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید از طریق نظام پزشکی موضوع را پیگیری کنید سپس تحت عنوان قصور پزشکی بر اساس ادله موجود شکایت کنید